26nov15:0018:00Bach: Juleoratorietmed dirigent Torsten Mariegaard og Rudersdal koret15:00 - 18:00(GMT+01:00) Engholmkirken

Detaljer

Solisterne er alle fremragende sangere fra både opera- og oratorieverden.
Sopranen Signe Sneh Durholm er en alsidig lyrisk-koloratur­sopran, som er velkendt i både opera- og oratorieverdenen.
Sophie Haagen, alt modtog Léonie Sonnings Talentpris i 2021. Hun har på kort tid etableret sig som en efterspurgt solist i mange sammenhænge.
Den unge, norske tenor Ian Marcus Bjørsvik har trods sin unge alder allerede markeret sig som en af vore mest lovende unge sangere. Sidste år vandt han Ungdommens musikmesterskab i Norge. Og i foråret havde han debut som operasanger i Bergen.
Martin Hatlo, bas er også norsk, men uddannet i både Oslo og København. Han har et stort koncertrepertoire og har blandt meget andet vundet Lied Duo konkurrencen i København.
Kammerorkestret Musica er et projektorkester, som består af 18 musikere i alt, herunder dygtige amatører og 4 professionelle musikere. De bliver yderligere suppleret med musikere fra bl.a. DR Symfoniorkester.
Vores dirigent Torsten Mariegaard er kendt og højt værdsat bla for de traditionelle og meget velbesøgte julekoncerter “Messias på Strøget”. Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium af bla Jorma Panula og Dan-Olof Stenlund. Torsten Mariegaard leder foruden Rudersdal Koret, Kammerkoret Terpsichore og COC, Copenhagen Oratorio Choir.

KONCERTEN ER UDSOLGT

Tid

(Søndag) 15:00 - 18:00(GMT+01:00)

Sted

Engholmkirken

Engholm Kirkevej 1, 3450 Lillerød