29nov19:0022:00Händels Messias i Københavns DomkirkeAkademisk Orkester og Kor19:00 - 22:00(GMT+01:00) Københavns Domkike Vor Frue Kirke

Detaljer

Akademisk Orkester og Kor under ledelse af Nenia Zenana opfører

HÄNDELS MESSIAS

i Københavns Domkirke, onsdag d. 29. november kl. 19.

Det er en mangeårig, fast tradition for Akademisk Orkester og Kor at opføre Händels Messias. Dirigent Nenia Zenana fortolker hvert år værkets budskab i et tema, og i årets opførelse af Messias er det gennemgående tema: Taknemmelighed.

At formå at finde taknemmeligheden og glæden ved livet trods de udfordringer, smerter, tab og kriser, vi alle kommer igennem. At finde styrken, i de situationer, til at leve et hverdagsliv med glæder, sjov, alvor og nærvær, så det næsten føles helt almindeligt.

Den slags glæde emmer Messias af. I slutningen af anden del, giver Händel os det storslåede ”Halleluja!” Ikke mindre end 168 gange synges der Halleluja. På én gang storslået og meget enkelt og hverdagsagtigt – glæden, taknemmeligheden, livet! Det kommer lige efter satsen, hvor vi sættes fri af alt det, som har været snærende eller låsende – alt det som har bundet vores vinger og hæmmet vores rødder. Nu sættes vi fri til at ånde og leve og være. Nyde solen, regnen eller vinden i ansigtet og duftene og lydene som mætter vores sanser, så vi mærker, at vi lever.

Solister:

Sopran Signe Sneh Durholm

Alt Nana Bugge Rasmussen

Tenor David Danholt

Bas Jens Søndergaard

Billetterne til koncerten i Københavns Domkirke findes i tre prisklasser, tilsvarende tre sektioner i kirken: 250 kr. (gul billet), 200 kr. (blå billet) og 150 kr. (grøn billet). Studerende og unge under 26 år får halv pris på den billigste kategori.

Tid

(Onsdag) 19:00 - 22:00(GMT+01:00)

Sted

Københavns Domkike Vor Frue Kirke

Nørregade 8, 1165 København