22jan13:00Nytårskoncert med opera highlightsNytårskoncert med pianist Peter Møllerhøj13:00(GMT+01:00) Tårnby Kirke

Detaljer

Du kan se frem til at nyde en koncert med sopranen Signe Sneh Durholm, der vil synge opera og operette highlights samt danske sange. Hun akkompagneres af kirkens dygtige organist, Peter Møllerhøj, på klaver.

Signe Sneh Durholm har en lang karriere inden for opera, og er uddannet på Det Kongelige Operaakademi ved Det Kongelige Teater. Hun har optrådt på de fleste danske operascener samt været gæstesolist flere steder uden for Danmark. Signe har modtaget flere anerkendelser, sang- og konkurrencepriser, legater samt hæderslegater og flotte anmeldelser.

Peter Møllerhøj er kirkens organist og har en lang karriere som friterhvervende pianist. Han er oprindeligt uddannet klassisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium og Royal College of Music i London. Han har i mange år arbejdet som akkompagnatør og repetitør til opera, musicals, koncerter og meget andet.

Koncerten varer ca. en time. Efter koncerten vil der være bobler og kransekage i konfirmandstuerne. Det bliver en festlig og hyggelig måde at starte det nye år på, med god musik og godt selskab.
Der er gratis entre.

Tid

(Søndag) 13:00(GMT+01:00)

Sted

Tårnby Kirke

Englandsvej 332, 2770 Kastrup